Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a emis un ordin ca Iranul să lovească direct Israelul, ca represalii pentru uciderea la Teheran a liderului Hamas, Ismail Haniyeh, relatează New. York Times, citând trei oficiali iranieni, dintre care doi din Gărzile Revoluţionare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, ordinul a fost dat în timpul întâlnirii de urgenţă a Consiliului Suprem de Securitate Naţională al Iranului, miercuri dimineaţă, la puţin timp după ce Iranul a anunţat moartea lui Haniyeh.

Tot miercuri, ayatollahul Ali Khamenei a promis Israelului o "pedeapsă severă".

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Prin acest act, regimul sionist criminal şi terorist a deschis calea unei pedepse severe pentru el însuşi şi considerăm că este de datoria noastră să răzbunăm sângele (lui Haniyeh) care a fost vărsat pe teritoriul Republicii Islamice Iran", a declarat ayatollahul Khamenei într-un comunicat publicat de agenţia oficială de presă Irna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.