Franţa a înregistrat în ultimele 24 de ore 10.561 de cazuri noi de Covid-19, depăşind pentru prima oară pragul de 10.000 de cazuri, potrivit datelor publicate sâmbătă de autorităţile din domeniul sănătăţii, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Datele, care depăşesc recordul anterior de 9.843 de cazuri noi raportate joi, scot în evidenţă revenirea îmbolnăvirilor în Franţa.

Creşterea numărului de cazuri de coronavirus a determinat guvernul să anunţe, vineri, noi măsuri pentru a evita revenirea la măsurile de carantină impuse anterior la nivel naţional.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Premierul Jean Castex a promis măsuri de accelerare a testărilor şi de înăsprire a măsurilor adoptate la nivel local în zonele cu număr mare de cazuri.

Ministerul Sănătăţii a mai anunţat un număr de 772 de focare aflate în investigare, o creştere de 86 în ultimele 24 de ore.

În ultima săptămână, au avut loc 2.432 de internări în spitale pentru Covid-19, dintre care 417 la  terapie intensivă.

Numărul deceselor care au avut loc în Franţa de la declanşarea epidemiei de Covid-19 în acest an în spitale şi cămine de bătrâni a atins 30.910, dintre care 17  în ultimele 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.