Marina rusă începe exerciţii majore care implică cea mai mare parte a flotei saleMarina rusă începe exerciţii majore care implică cea mai mare parte a flotei sale, anunţă Reuters. Marina Rusiei este compusă din patru flote, flotila caspică şi mai multe forţe operaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flota Pacificului din Oceanul Pacific, Flota Baltică din Marea Baltică, precum şi Flotila Caspică din Marea Caspică vor participa la exerciţii, a raportat TASS.

Aproximativ 300 de nave şi ambarcaţiuni de suprafaţă, submarine şi nave de sprijin, aproximativ 50 de aeronave şi mai mult de 200 de unităţi de echipamente militare şi speciale vor fi implicate în antrenamentele de luptă, a raportat TASS.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

De la lansarea unei invazii asupra Ucrainei în februarie 2022, Rusia a efectuat numeroase exerciţii militare pe cont propriu sau cu alte ţări, inclusiv China sau Africa de Sud.

În ultimele două luni, Rusia a efectuat, de asemenea, o serie de exerciţii cu lansatoare mobile de rachete nucleare şi exerciţii de desfăşurare a armelor nucleare tactice. De asemenea, a intensificat antrenamentele militare cu Belarus, care se învecinează atât cu Rusia, cât şi cu Ucraina, efectuând o serie de exerciţii cuprinzătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.