Poliţia londoneză a anunţat luni că a identificat cele două persoane ale căror rămăşiţe au fost găsite săptămâna trecută în două valize pe un pod celebru din Bristol, în sud-vestul Angliei, iar suspectul - un columbian - arestat în weekend a fost inculpat luni dimineaţă pentru dublu asasinat, relatează AFP..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele sunt doi bărbaţi, Paul Longworth, de 71 de ani, şi Albert Alfonso, de 62 de ani, acesta din urmă originar din Franţa, dar naturalizat cetăţean britanic, a precizat poliţia londoneză într-un comunicat.

Albert şi Paul formaseră anterior un cuplu şi locuiau în continuare împreună într-un apartament din Shepherd's Bush, în vestul Londrei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Cazul a fost clasificat iniţial drept o crimă motivată de ură, în conformitate cu regulamentul de procedură, însă primele elemente ale anchetei "nu sugerează că ar fi existat un motiv homofob", a declarat Andy Valentine, oficial al poliţiei metropolitane.

Potrivit autorităţilor, cele două victime nu aveau rude apropiate. Cu toate acestea, alte rude au fost identificate şi contactate.

Cei doi bărbaţi îl adăposteau şi îl cunoşteau pe Yostin Andres Mosquera, cetăţeanul columbian în vârstă de 24 de ani, arestat sâmbătă şi acuzat de dublă crimă luni dimineaţă. Acesta urmează să apară în faţa unui judecător din Londra în cursul zilei de luni.

Miercurea trecută, poliţia a descoperit în cursul nopţii două valize conţinând rămăşiţe umane pe celebrul pod suspendat Clifton din Bristol. Poliţiştii au fost trimişi la faţa locului după ce au primit sesizări din partea publicului despre un bărbat cu o valiză care se comporta suspect pe podul Clifton. Bărbatul, suspectul care a fost acum arestat, reuşise însă să părăsească locul înainte de sosirea poliţiştilor. Poliţia londoneză a găsit ulterior şi alte rămăşiţe umane în locuinţa celor două victime din vestul Londrei.

CITEȘTE ȘI Poliţia britanică a făcut o arestare într-un caz care a şocat opinia publică: două valize cu rămăşiţele umane a doi bărbaţi au fost găsite pe un pod celebru

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.