Candidata democrată din alegerile prezidenţiale americane, actuala vicepreşedintă Kamala Harris, va susţine miercuri primul său interviu oficial cu Fox News, a anunţat reţeaua de televiziune considerată ca fiind apropiată de rivalul său republican Donald Trump, relatează SkyNews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Interviul va fi realizat în statul Pennsylvania, care este intens diputat şi unde Kamala Harris are luni un miting de campanie, şi va fi difuzat miercuri seară. (joi, ora 1:00, ora României), în cadrul emisiunii „Special Report” cu Breit Baier.

Kamala Harris a acordat anterior interviuri postului CNN şi emisiunii „60 Minutes” de la CBS, dar acesta va fi primul său interviu acordat unei reţele cu orientare mai conservatoare.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cu numai trei săptămâni înainte de alegerile din 5 noiembrie, Donald Trump şi Kamala Harris sunt blocaţi într-o cursă extrem de strânsă, potrivit rezultatelor ultimelor sondaje. Între timp, Trump a afirmat că „nebunii din interior” vor fi mai greu de stăpânit decât Rusia şi China dacă va câştiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.