Un candidat al Alternativei pentru Germania (AfD, extremă dreapta) la alegerile locale din Germania a fost atacat marţi seară la Mannheim, după ce un atac cu cuţitul asupra unui activist anti-imigraţie avusese deja loc vineri în acelaşi oraş, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Candidatul AfD a fost atacat cu un cuţit marţi, în jurul orei 22:45, la Mannheim, în Baden-Württemberg, a relatat cotidianul german Die Welt . Acest atac a avut loc la doar câteva zile după ce un alt activist de extremă dreapta a fost atacat violent cu un cuţit de un islamist, care a ucis şi un poliţist.

AfD a spus că noul atac a fost organizat de "trei indivizi" pe care partidul i-a identificat ca fiind "de extremă stânga", deşi această informaţie nu a fost încă confirmată de autorităţi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit The Guardian, Tino Chrupalla, de la Alternativa pentru Germania, a declarat că Heinrich Koch, candidatul partidului pentru consiliul local, a fost rănit cu un cuţit în Mannheim când "s-a confruntat cu vandali de afişe".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.