Fosta membră a Camarei Reprezentanţilor, Gabrielle Giffords, care a fost ţinta unei tentative de asasinat în 2011, a condamnat violenţa politică în urma împuşcăturilor de la mitingul lui Donald Trump de sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Violenţa politică este terifiantă. Eu ştiu. Sunt alături de fostul preşedinte Trump şi de toţi cei afectaţi de actul de violenţă de astăzi. Violenţa politică este non-americană şi nu este niciodată acceptabilă - niciodată", a spus ea.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În ianuarie 2011, Gabrielle Giffords, membră democrată a Camerei Reprezentanşilor din SUA, a fost rănită la cap într-un atac armat la Tucson. După un an, ea a părăsit Congresul pentru a se concentra pe recuperarea sa, iar ulterior s-a dedicat campaniilor privind armele de foc.

Fostul preşedinte SUA Donald Trump este în siguranţă, au anunţat sâmbătă Secret Service şi campania sa, după ce mai multe focuri de armă au răsunat la un miting din Pennsylvania al candidatului republican la preşedinţie. În timp ce o înregistrare video îl arată pe Trump făcând o grimasă şi ridicând o mână la urechea dreaptă, unde sângerează, autorităţile au anunţat decesul a două persoane, una dintre ele fiind cel care a deschis focul. Alte două persoane din public au fost grav rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.