Cel puţin patru persoane au murit în urma surpării unei aripi a unui imobil rezidenţial în apropiere de Miami, iar 159 de persoane au fost date dispărute, a anunţat vineri o reprezentantă a comitatului Miami-Dade, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Numărul persoanelor despre care nu avem informaţii a crescut la 159. Confirmăm o creştere a bilanţului morţilor, care este de-acum de patru”, a anunţat într-o conferinţă de presă Daniella Levine Cava.

Un bilanţ anterior anunţa un mort şi 99 de persoane date dispărute.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În pofida amplorii pagubelor şi aspectului compact al dorâmăturilor, autorităţile speră în continuare să găsească persoane în viaţă în dărâmăturile imobilului care s-a surpat joi, anunţă Daniella Levine Cava.

”Vom continua operaţiunile de căutare şi de salvare, pentru că avem în continuare speranţa să găsim persoane în viaţă”, a declarat ea.

Salvatorii ”sunt extrem de mortivaţi de perspectiva de a găsi oameni. Trebuie să-i obligăm să-şi respecte turele, un lucru care arată cât de puterncă este motivaţia”, a declarat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.