Poliţia din Teritoriul de Nord din Australia a anunţat, miercuri, că un copil de 12 ani a dispărut şi se suspectează că ar fi fost atacat de un crocodil. O operaţiune de căutare şi salvare este în desfăşurare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul a fost dat dispărut, marţi seară, după ce a înotat într-un pârâu din Palumpa, un oraş izolat cu aproximativ 350 de locuitori, aflat la şapte ore de drum de capitala teritoriului, Darwin.

"Poliţiştii locali sunt la faţa locului, iar gândurile noastre sunt alături de familie şi de comunitate", a declarat sergentul principal Erica Gibson într-o declaraţie.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Ofiţerii cercetează în prezent o secţiune mare a pârâului cu ajutorul unei bărci şi mulţumim comunităţii pentru asistenţa continuă", a adăugat.

Există peste 100.000 de crocodili - care pot creşte până la 6 metri lungime - în vastul Teritoriu de Nord, deşi atacurile fatale sunt relativ rare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.