O serie de explozii puternice s-au auzit în sudul capitalei libaneze Beirut la primele ore ale zilei de sâmbătă, în urma atacurilor aeriene israeliene, relatează The Guardian. De asemenea, un lider al aripii armate ba Hamas a fost ucis, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 Armata israeliană a emis anterior ordine de evacuare pentru părţi din suburbiile de sud ale capitalei Libanului. Prima alertă a avertizat locuitorii dintr-o clădire din cartierul Burj al-Barajneh, iar a doua într-o clădire din cartierul Choueifat. A treia alertă a menţionat clădiri din Haret Hreik, precum şi Burj al-Barajneh.

Imaginile distribuite de agenţiile de presă arată fum care se ridică peste Dahieh, aproape de aeroport.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

Saeed Atallah , un lider al aripii armate a Hamas, brigăzile al-Qassam, a fost ucis împreună cu trei membri ai familiei într-un atac israelian asupra unei tabere de refugiaţi palestinieni din oraşul Tripoli , din nordul Libanului, a informat sâmbătă presa afiliată Hamas.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.