Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit şi a violat o femeie de 80 de ani din localitatea vrânceană Păuneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, tânărul de 18 ani ar fi intrat, joi, în casa bătrânei şi, deşi victima i-a cerut să plece, a violat-o.  De asemenea, ameninţând-o cu moartea, adolescentul i-ar fi furat bătrânei economiile.

După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuinţa, fiind identificat în scurt timp de poliţişti şi dus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Adjud a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, tânărul fiind cercetat pentru viol şi tâlhărie în formă calificată. De asemenea, poliţiştii Secţiei Nr. 4 Poliţie Rurală Adjud din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.