Două persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident cu ATV-ul produs în zona Lepşa. Victimele au fost scoase din zona abruptă de salvamontişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”2 persoane au necesitat asistenta medicala în urma unei plimbări cu un ATV în zona Lepşa, din comuna Tulnici. Deoarece vehiculul s-a răsturnat intr-o zona abruptă, greu accesibilă, la marginea unui drum forestier, cele doua victime au fost aduse la echipajele de interventie de către reprezentanţii Salvamont Vrancea”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii ISU Vrancea.

Potrivit acestora, paramedicii SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Vidra au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, în vârstă de 41 ani, iar un echipaj SAJ Vrancea a preluat un bărbat, în vârstă de 21 ani, ambii cu politraumatisme şi escoriatii.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Victimele au fost transportate şi predate la cea mai apropiata unitate spitalicească.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.