Patru persoane, între care un copil de un an, au fost rănite, joi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Vaslui. Primele evaluări medicale arată că victimele au diverse traumatisme, însă starea lor este stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs între localităţile vasluiene Buhăieşti şi Căntălăreşti, unde şoferul unui autovehicul, în care se aflau cinci persoane, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a răsturnat. Unul dintre ocupanţi a rămas încarcerat în autovehicul, ceilalţi reuşind să iasă.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, patru victime au fost duse la spital. Este vorba despre o fetiţă de un an şi trei femei, cea mai vârstnică având 68 de ani.
 
”Acestea prezentau diverse contuzii şi traumatisme, dar sunt conştiente şi stabile hemodinamic şi respirator”, a declarat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui.
 
La locul accidentului au intervenit trei ambulanţe, dintre care două de la SAJ şi una de la ISU.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.