Pompierii din Galaţi au intervenit, joi, după ce au fost anunţaţi despre un vad aflat în derivă pe Dunăre. Cinci bărbaţi au fosat salvaţi din ambarcaţiunea care avea motorul stricat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dispeceratul 112 a fost anunţat despre un grup de persoane care se aflau la bordul unui vas aflat în deriva pe cursul Dunării. Un echipaj specializat cu barca din dotarea ISU Galaţi s-a deplasat în scurt timp avand misiunea recuperării barcii aflată in pericol din cauza traficului fluvial de pe Dunare”, anunţă, joi seară, Isu Galaţi.

Sursa citată a precizat că pompierii au găsit în zona Cotul Pisicii cinci persoane la bordul unei ambarcaţiuni de mici dimensiunicare avea motorul stricat.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Bărbaţii aflati la bord nu acuzau probleme medicale, astfel încât nu a fost necesar transportul la spital. Colegii noştri au adus barca si persoanele au fost aduse la mal în siguranţă”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.