Patru adulţi şi trei copii au fost implicaţi într-un accident rutier care a avut loc, duminică, în judeţul Vâlcea. O autospecială pentu victime multiple şi trei ambulanţe i-au preluat, fiind transportaţi la spital. Accidentul a avut loc între două maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere şi de prim ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, DN7. S-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Vâlcea.

În accident au fost implicate 2 autoturisme şi 7 pasageri. Toate cele 7 persoane (4 adulţi şi 3 minori) au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele medicale prezente la faţa locului.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au testat pe cei doi şoferi, iar în urma testului a reieşit că aceştia nu consumaseră alcool.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a precizat IPJ Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.