Un copil de 12 ani a fost transportat la spital, miercuri seară, după ce a fost lovit de o maşină, pe DN 64, în judeţul Vâlcea, în timp ce traversa neregulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi, miercuri seara, despre faptul că pe Drumul Naţional 64, în localitatea Stupărei, s-a produs un accident rutier.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Din primele verificări a reieşit faptul că o femeie de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroşat un copil de 12 de ani, care traversa neregulamentar.
 
În urma accidentului, copilul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.
 
Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.