Traficul rutier a fost perturbat, miercuri dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Sibiu, după ce o maşină a lovit mai multe oi aflate pe şosea. 20 de animale au murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”În această dimineaţă, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la km. 323, dinspre Cristian spre Săcel, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Sălişte a lovit o turmă de oi aflată pe carosabil, în traversarea drumului naţional. Evenimentul s-a soldat cu decesul a 20 de ovine şi avarierea autoturismului”, a transmis IPJ Sibiu. 

Bărbatul care însoţea turma fără semnalizare corespunzătoare a fost identificat şi sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor privind însoţirea animalelor.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
Traficul s-a reluat în condiţii normale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”DN 1, între Cristian şi Sacel, trafic alternativ, după ce un autovehicul a lovit mai multe ovine aflate pe carosabil”, anunţă, miercuri dimineaţă, Poliţia Sibiu.

Mai multe echipaje de poliţie sunt la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.