Patru autoturisme şi un autotren au fost implicate, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier pe A2, sensul către litoral.În vehicule se aflau 12 persoane adulte şi şase copii, doar o persoană necesitând transport la spital. Poliţiştii au deviat circulaţia pe DN 22C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că în accident au fost implicate 18 persoane, dintre care şase copii.
”Accidentul rutier s-a produs între patru autoturisme şi un autotren, încărcat cu produse alimentare pentru Mega Image. Au fost implicate 12 persoane adulte şi şase copii (trei fetiţe şi trei baieţei). Persoanele conştiente, cooperante, neîncarcerate, au fost asistate medical la locul evenimentului. O singură persoană a fost dusă la spital conştientă”, au precizat pompierii.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
ŞTIREA INIŢIALĂ - .Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că poliţiştii rutieri au deviat circulaţia, sâmbătă dimineaţă, de pe Autostrada A2 pe sensul către litoral, de la kilometrul 160 (Cernavodă) către DN 22C Cernavodă – Medgidia – Murfatlar, în urma unui accident produs la kilometrul 182, în zona localităţii Valea Dacilor din judeţul Constanţa. 
”Echipaje de poliţie se deplasează la faţa locului pentru stabilirea numărului autovehiculelor implicate, al eventualelor victime şi cercetarea împrejurărilor producerii coliziunii”, a anunţat Centrul Infotrafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.