O cisternă şi o camionetă încărcată cu butelii s-au ciocnit, luni, în judeţul Bacău, o persoană fiind încarcerată. Victima a fost scoasă din maşină, inconştientă, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”Poliţiştii Serviciului Rutier Bacău intervin în cazul producerii unui accident rutier pe DN2-E85, în localitatea Nicolae Bălcescu. Din primele verificări a reieşit faptul că, o cisternă ce transporta substanţe chimice, condusă de un bărbat de 40 de ani, a acroşat o autoutilitară încărcată cu butelii care circula în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, fiind condusă de un bărbat de 58 de ani”, a transmis IPJ Bacău. 

Sursa citată a precizat că, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 58 de ani, acesta fiind transportat la spital.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”Şoferul de 40 de ani nu se afla sub influenţa alcoolului. În acest moment traficul este blocat, poliţiştii efectuând cercetarea la faţa locului”, a mai transmis sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În cursul acestei zile, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Nicolae Bălcescu, sat Nicolae Bălcescu, în urma unui accident rutier produs între o cisternă şi o autoutilitară  încărcată cu butelii. De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD TIM, descarcerarea şi un echipaj CBRN”, a transmis, luni, ISU Bacău.

Sursa citată a explicat că echipajele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea unei persoane şi pentru acordarea asistenţei medicale.

”Aceasta a fost preluată inconştientă de ambulanţa  SMURD. De asemenea, precizăm faptul că în urma accidentului nu au rezultat scurgeri de substanţe periculoase pe carosabil”, au mai transmis pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.