Traficul rutier este perturbat, vineri, pe DN 2, în judeţul Vrancea, în zona localităţii Urecheşti, unde s-a produs un accident rutier în care este implicată o maşină de poliţie. O persoană aflată în autospecială a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 6 septembrie, ora 16.45, pe DN2-E85, la km 172+100 m, în afara localităţii Urecheşti, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. În urma cercetărilor efectuate,  s-a stabilit că o autospecială de poliţie, condusă de către un agent din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti, a efectuat viraj stânga, având intenţia de a pătrunde pe un drum agricol, moment în care a fost acroşat în partea dreaptă de un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 54 ani, din localitatea Gugeşti”, a transmis IPJ Vrancea. 

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat în vârstă de 50 ani,  pasager pe locul din dreapta spate în autospeciala de poliţie.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La ora 16.50, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat despre producerea unui accident rutier pe DN2-E85 km 172+100 m în afara localităţii Urecheşti! În eveniment a fost implicată o autospecială de poliţie”, a transmis, vineri, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că traficul nu a fost blocat, dar se circulă cu viteză redusă.

Deocamdată nu există date cu privire la existenţa victimelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.