Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă a părăsit, miercuri, punctul de lucru. El ispăşea o pedeapsă de doi ani şi cinci luni de închisoare pentru influenţarea declaraţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă- Secţia Exterioară Valu lui Traian, care executa o pedeapsă în regim semideschis, nu a mai fost găsit.

”De îndată, poliţiştii au demarat cercetări pentru depistarea acestuia şi luarea măsurilor legale. Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni  închisoare în regim semideschis, pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor. În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din judeţul Constanţa şi îl caută pe bărbatul respectiv.


ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au anunţat că deţinutul Ilie Cosmin Cataramă a părăsit, miercuri, punctul de lucru.

El este condamnat la doi ani şi cinci luni de închisoare pentru infracţiunea de influenţare a declaraţiilor.

”În vederea capturării acestuia, au fost dispuse măsurile specifice, au fost formate echipe de căutare, s-a dispus alarmare unităţii  şi a fost informată Administraţia Naţională a Penitenciarelor precum şi IPJ Constanţa şi IPF. Deţinutul are înălţimea de 166 cm, statura atletica,  ochi căprui, faţă  ovală,ten deschis, par negru, sprâncene arcuite, tatuaje mana stânga şi gat iar la momentul părăsirii punctului de lucru purta tricou negru, şapcă neagră,  blugi 3/4 şi adidaşi verzi marca Puma”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.