Circulaţia rutieră a fost deviată, marţi după-amiază, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe ambele sensuri, din cauza unui incendiu de vegetaţie care a izbucnit în ona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Din cauza fumului dens, vizibilitatea era redusă. Traficul a fost reluat, dar se intervine în continuare pentru stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia autovehiculelor s-a reluat în condiţii normale pe autostrada A2, după ce vizibilitatea a fost afectată în zona kilometrului 32, localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, în urma unui incendiu de vegetaţie din proximitate.

Se acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului de vegetaţie, fără însă a fi afectat traficul pe autostradă, adaugă sursa citată.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 32, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi.

”Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că circulaţia autovehiculelor este deviată atât pe sensul către Capitală, pe la kilometrul 35, prin localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, cât şi pe sensul către Constanţa, pe la kilometrul 23, prin localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov”, arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.