Două camioane şi o autoutilitară au fost implicate, miercuri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Echipajele de salvatori au găsit o persoană încarcerată, inconştientă, şi alte două victime care ieşiseră singure din autovehicule. Victima încarcerată - un bărbat - a fost declarată decedată. Celelalte două persoane au răni minore, refuzând transportul la spital. Poliţiştii au stabilit că accidentul a avut loc după ce şoferul unui camion a lovit remorca celuilalt, iar apoi a lovit autoutilitara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UPDATE - Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au stabilit că un camion condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Iaşi, în timp ce se deplasa pe direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, a acroşat remorca unui alt camion care se deplasa din sens opus, iar mai apoi a ricoşat şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani din judeţul Braşov. În urma impactului, camionul şi autoutilitara au părăsit partea carosabilă.

”Din păcate, în urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani”, a arătat sursa citată.

Şoferii celor două camioane au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauza şi împrejurările producerii evenimentului rutier.

UPDATE - ”Din păcate, conducătorul auto al autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viaţa în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării. Acesta a fost extras în aproximativ 30 de minute din cabina autoutilitarei distrusă în totalitate”, a anunţat ISU Bistriţa-Năsăud.

FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier, şoferii camioanelor, sunt de cod verde. Ei prezentau excoriaţii, au primit primul ajutor la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

UPDATE - ”Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării o victimă încarcerată, inconştientă (conducătorul auto al autoutilitarei) şi două victime conştiente, cooperante, ieşite pe cont propriu din autocamioane (conducătorii auto)”, a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia este blocată pe DN 17.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii militari intervin pe DN 17 - Valea Străjii la un accident rutier în care sunt implicate două camioane şi un autoturism. Din primele informaţii, două victime sunt încarcerate, una este inconştientă”, a transmis, miercuri, ISU Bistriţa-Năsăud.

Acolo intervin două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD (inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD) şi un echipaj aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.