Un TIR şi un echipaj medical sunt implicate, joi, într-un accident rutier produs pe Autostrada Bucureşti – Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Autostrada A1, km 104, sensul spre Bucureşti, sens blocat în urma unei tamponări, în care sunt implicate un ansamblu rutier- cap tractor şi semiremorcă, precum şi un echipaj medical. Circulaţia este redirecţionată pe bretelele laterale”, a transmisn IPJ Argeş. 

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi - Autostrada A1 sunt la faţa locului pentru a sprijini măsurile specifice de eliberare a părţii carosabile şi dirijare a traficului rutier.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
ISU Argeş a transmis că pompierii asigură măsuri specifice de prevenire a incendiilor.
 
”Personalul echipajului SAJ monitorizează o victimă de sex masculin (conducătorul ambulanţei)”, a precizat ISU Argeş. 

UPDATE: Centrul Infotrafic a transmis că circulaţia este oprită temporar pe autostrada A1, în zona kilometrului 104, sensul dinspre Piteşti către Bucureşti.

”Un autotren şi o autoutilitară au intrat în coliziune, pe fondul unei defecţiuni tehnice spontane la nivelul semiremorcii. Din incident nu au rezultat victime. Se estimează reluarea traficului rutier după ora 14:00”, a transmis Centrul Infotrafic. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier în care sunt implicate un autotren şi un echipaj medical, produs pe A1, km 104, pe sensul de mers către Bucureşti”, a transmis, joi, ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că intervin pompierii de la Detaşamentele Bradu şi Piteşti, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Deocamdată nu se cunosc date despre eventuale victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.