Un bărbat de 43 de ani din oraşul Târgu-Neamt s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis mama. Cadavrul femeii a fost găsit în locuinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 16:50, la sediul Poliţiei oraşului Târgu-Neamt s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 43 ani, din oraşul Târgu-Neamt care s-a autodenunţat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, o femeie în vârstă de 75 de ani, mama bărbatului în cauză”, a transmis, miercuri, IPJ Neamţ.

Corpul acesteia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Bărbatul se află în custodia poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să fie dispuse măsurile legale. Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan”, a mai precizat sursa citată.

Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ şi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.