Un bărbat de 72 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca. A fost deschis un dosar penale pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.  

Potrivit sursei citate, cauza se află în instrumentarea magistraţilor din cadrul Parchetului Militar Cluj.  

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Anchetatorii urmează  stabili circumstanţele în care a survenit evenimentul, într-un dosar de cercetare penală, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.