Un bărbat a fost agresat, în faţa gării din Dorneşti, judeţul Suceava, de către şapte persoane, toate fiind identificate de către poliţişti. Doi dintre agresori - de 18 ani şi 32 de ani – au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seara de 04/05.07.2024, Secţia de Poliţie Rurală 3 Marginea a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Gării din comuna Dorneşti, are loc un scandal, soldat cu agresarea unei persoane. În urma deplasării la faţa locului, au fost identificate pe drumul public mai multe bucăţi de lemn, precum şi alte bucăţi de obiecte contondente, însă nicio persoană nu a fost identificată în zonă”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Suceava.

Sursa citată a rpecizat că poliţiştii au stablit că persoana vătămată este un barbat de 33 ani, din mun. Rădăuţi, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Poliţiştii s-au deplasat la Spitalul Municipal Rădăuţi, loc în care a fost identificată persoana vătămată, aceasta primind îngrijiri medicale de specialitate. În urma expertizarii medico-legale, medicul legist a concluzionat preliminar că leziunile suferite nu au pus în pericol viaţa victimei. În urma discuţiilor purtate cu bărbatul de 33 de ani a reieşit că în data de 04.07.2024, în jurul orei 21:00, se afla în faţa gării CFR din comuna Dorneşti, a avut un conflict cu mai multe persoane pe care le cunoştea şi a fost agresat de către o parte dintre acestea, având asupra lor obiecte contondente”, a mai transmis sursa citată.

Deşi victima nu şi-a exprimat poziţia procesuală prin depunerea unei plângeri penale, poliţiştii au continuat cercetările, iar in urma activităţilor investigative au fost identificate toate persoanele bănuite de comiterea agresiunii sau care s-au aflat la locul faptei, respectiv 7 bărbaţi cu vârste cuprinse între 50 şi 18 ani din com. Dorneşti şi municipiului Rădăuţi. 

”S-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, iar după administrarea materialului probator, cauza a fost preluată de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Doi dintre agresori, respectiv un barbat de 32 de ani şi un tânăr de 18 ani, ambii din municipiul Rădăuţi, au fost reţinuţi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.