Patru persoane au primit îngrijiri medicale, dar trei au refuzat transportul la spital, după ce un microbuz şi un TIR s-au ciocnit pe DN 17, în judeşul Suceava. . A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autotren s-a produs, duminică, în localitatea Prisaca Dornei, DN 17, în judeţul Suceava.

”Având în vedere numărul peroanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Nu sunt persoane încarcerate, iar în evaluare medicală se află 4 victime”, a transmis, duminică ISU Suceava,

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Su4rsa citată a precizat că microbuzul este răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile.

În microbuz se aflau 9 persoane, neîncarcerate.

Echipajele medicale şi paramedicale au evaluat persoanele implicate în accident, însă doar patru au necesitat îngrijiri medicale.

”După evaluarea celor patru victime, doar una singură va fi transportată la spital. Celelalte trei refuză transportul la o unitate spitalicească. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.