Un tânăr de 29 de ani a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti cu maşina oprită în mijlocul unei străzi din Sectorul 4, el având o stare afectată. În urma testărilor, s-a stabilit că el consumase alcool şi există suspiciuni privind consumul de substanţe psihoactive. De altfel, o cantitate dintr-o astfel de substanţă a fost găsită în maşină. El a fost la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a informat, sâmbătă seară, că a fost sesizată, vineri, în jurul orei 19:50, printr-un apel la 112, că, pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, un autovehicul era oprit în mijlocul străzii, iar la volanul acestuia se afla un bărbat despre care existau indicii că s-ar afla sub influenţa substanţelor psihoactive şi a băuturilor alcoolice.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere ajunşi acolo au scos autovehiculul din trafic şi au iniţiat verificările.
 
”Având în vedere faptul că tânărul, în vârstă de 29 de ani, avea o stare psihofizică vădit afectată, a fost solicitat un echipaj medical, pentru a transporta persoana la spital, în vederea efectuării de investigaţii de specialitate”, a arătat sursa citată.
 
Totodată, poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, la limita contravenţiei.
 
În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.
 
De asemenea, în urma controlului făcut în autovehicul, a fost găsită o cantitate de aproximativ 40-50 de grame de substanţă albă, cristalină. În urma verificării substanţei, cu aparatul Raman, din dotarea Poliţiei Române, a reieşit că este substanţă psihoactivă.
 
Şoferul a fost sancţionat contravenţional pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi pentru nerespectarea obligaţiei de a avea asupra sa permisul de conducere.
 
De asemenea, el a fost dus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice.
 
”Când INML va emite rezultatul cu privire la prezenţa în organism a substanţelor interzise, vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Brigada Rutieră.
 
Documentaţia întocmită de poliţiştii Brigăzii Rutiere a fost preluată de ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, în vederea continuării cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.