Un şofer de 19 ani a intrat cu maşina, miercuri seară, într-un autocar, pe un bulevard din municipiul Sibiu. În eveniment au fost implicate 39 de persoane , iar un tânăr de 19 ani a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere şi o autospecială de descarcerare au intervenit de urgenţă în această seară pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu,la un accident rutier în care au fost implicate un autocar şi un autoturism”, a transmis, miercuri seară, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că în accident au fost implicate 39 de persoane (2 minori şi 37 de adulţi).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Un tânăr în vârstă de 19 ani care a suferit un traumatism cranian şi a fost transportat  la UPU Sibiu, conştient. Celelalte persoane nu au avut nevoie de asistenţă medicală”, a mai transmis sursa citată.

IPJ Sibiu a precizat că accidentul s-a produs pe Sos. Alba Iulia din municipiul Sibiu, în intersecţia cu str. Salszburg.

”Din primele verificări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că şoferul unui autoturism (bărbat, în vârstă de 19 ani, din Roşia), pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de mers în sensul giratoriu, a intrat în coliziune cu un autocar condus de către un cetăţean străin, în vârstă de 43 de ani. În urma accidentului rutier, un pasager în vârstă de 19 ani din autoturism a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital”, a precizat IPJ Sibiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.