Doi tineri şi un adolescent de 14 ani au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce maşina condusă de unul dintre ei a intrat într-un cap de pod, pe DN 14, în judeţul Sibiu. Victimele au fost descarcerate de pompieri şi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Şeica Mare dinspre Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, şoferul unui autoturism (bărbat, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Loamneş) a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a transmis IPJ Sibiu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Şoferul şi doi pasageri au fost răniţi.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SAJ.

Potrivit ISU Sibiu, cele trei persoane au fost găsite încarcerate, astfel că s-au efectuat manevre de descarcerare.

”Un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit o fractură la nivelul membrului inferior, un bărbat în vârstă de 21 de ani care a suferit un traumatism cranian şi un minor în vârstă de 14 ani care a suferit un traumatism abdominal deschis, aceştia sunt transportaţi la UPU Sibiu”, au precizat reprezentanţii ISU.

Traficul rutier este blocat. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.