Un copil de 13 ani a fost rănit, miercuri, după ce a pătruns cu bicicleta pe şosea, în judeţul Sibiu, de pe un drum lăturalnic. A fost transportat la spital cu traumatism la picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”SAJ SIBIU a trimis un echipaj de tip C (medic), în localitatea Nocrich la un accident rutier produs între un autoturism şi un biciclist. Un băiat de 13 ani a fost accidentat după ce a pătruns cu bicicleta pe partea carosabila de pe un drum lăturalnic”, a transmis, miercuri, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

În urma accidentului băiatul a suferit un traumatism de picior şi a fost transportat la CPU Luther în stare stabilă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

IPJ Sibiu precizează că accidentul a avut loc pe DJ106, la iesire din Nocrich spre Sibiu.

”Din primele verificări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un minor aflat pe bicicletă (în vârstă de 13 ani, domiciliat în Nocrich), ar fi pătruns pe drumul judeţean fără să se asigure, moment în care a fost surprins şi accidentat un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Ocna Sibiului”, au precizat poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.