O scurgere de gaze a fost semnalată, joi seară, în zona Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei, după fisurarea unei conducte. Circulaţia în zonă a fost restricţionată, fiind reluată după ce echipele Distrigaz au oprit scurgerea. În prezent, se lucrează pentru remedierea defecţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Strada Reşiţa, din Sectorul 4, la intersecţia cu străzile Grădiştea şi Huedin, a fost blocată în această seară, din cauza unei scurgeri de gaze produsă de fisurarea unei conducte de gaze. Situaţia a fost semnalată de către un cetăţean care tranzita zona respectivă şi care, simţind miros puternic de gaz, a alertat echipajul de Poliţie Locală Sector 4, aflat în apropiere”, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Ulterior, agenţii de Poliţie Locală au anunţat autorităţile competente, astfel încât acolo au ajuns mai multe echipaje de pompieri şi de la Distrigaz.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Menţionăm faptul că, pentru siguranţa cetăţenilor, întreaga zonă a fost asigurată până la remedierea situaţiei, iar trecătorilor le-a fost solicitat să se îndepărteze de perimetrul respectiv. În urma intervenţiei echipelor Distrigaz, scurgerea de gaze a fost sistată, urmând ca, în orele următoare, defecţiunea să fie remediată în totalitate. Circulaţia rutieră şi cea pietonală în zonă au fost reluate”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.