Poliţiştii au fost chemaţi, vineri, să aplaneze un scandal în incinta Spitalului Judeţean Galaţi, unde un bărbat şi-a ameninţat concubina şi a vrut să o determine să se externeze. Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal, fiind emis şi un ordin de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 7 iunie 2024, ora 08:11, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi, are loc un scandal. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi au stabilit că, în cursul aceleiaşi dimineţi, în jurul orei 07:45, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce se afla în vizită la concubina sa, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla internată în spital, i-ar fi adresat cuvinte vulgare şi jignitoare şi ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau pe coridor”, a transmis, vineri, IPJ Galaţi.

Sursa citată a precizat că bărbatul ar fi încercat să o determine pe femeie să părăsească spitalul şi să meargă la adresa de domiciliu.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Bărbatul a fost depistat de poliţişti în incinta unităţii spitaliceşti şi condus la sediul secţiei, în vederea audierii şi clarificării tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia anunţă că, întrucât exista un risc iminent de producere a unui nou act de agresiune fizică faţă de femeie, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, prin care i se interzice acestuia apropierea de femeie, de unitatea medicală şi de domiciliul acesteia la mai puţin de 200 de metri, precum şi contactarea acesteia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.