Un accident a avut loc, sâmbătă, între un autoturism şi un microbuz de transport persoane, de DN 1F, între localităţile Sălăjeni şi Sărmăşag. Trei persoane au fost rănite şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului, anunţă Poliţia Rutieră. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 1F, între localităţile Sălăjeni şi Sărmăşag, judeţul Sălaj, s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un microbuz de transport persoane, tip 8+1, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane, ce primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

”Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului după ora 20:00”, mai precizează Poliţia Română.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.