Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Reşiţa, fiind suspectat că, la începutul lunii iulie, şi-a obligat fiica minoră să întreţină un raport sexual cu el, prin ameninţări şi violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, cercetat în stare de reţinere, pentru viol asupra unui minor, reţinând-se că la începutul lunii iulie 2024, prin exercitarea de ameninţări şi violenţe fizice, a constrâns-o pe fiica sa minoră să întreţină un raport sexual normal.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, fiind sesizat în acest sens judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe 30 de zile.

Cercetările în dosar sunt desfăşurate de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Poliţia Municipiului Reşiţa - Biroul de Investigaţii Criminale sub supravegherea procurorului de caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.