Toate cele 14 persoane din Bărbuleşti vizate de percheziţiile de miercuri au fost descoperite, au anunţat oficialii Poliţiei Române. La percheziţii s-au descoperit deja, arme şi substanţe interzise, iar operaţiunea continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Pot să vă confirm că până la această oră au fost depistate de către poliţişti toate persoanele vizate, respectiv cele 14 persoanele cercetate în cadrul dosarului penal şi au fost dentificate mai multe arme albe, substanţe interzise la deţinere şi un pistol”, au transmis, miercuri, oficialii Poliţiei Române, referindu-se la pecheziţiile de la Bărbuleşti.

Un elicopter survolează localitatea Bărbuleşti ”pentru a avea o imagine de ansamblu cu privire la locuinţele percheziţionate”.

Reprezentanţii Poliţiei au reiterat ideea că această operaţiunea ”este efectuată ca urmare a unor informaţii cu privire la faptul că ar fi urmat să escaladeze un conflict între două familii”.

Peste 200 de poliţişti şi alte forşe de ordine fac, miercuri, 17 percheziţii în localitatea din judeţul Ialomiţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.