Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a lovit o adolescentă de 16 ani cu care fiul său, în vârstă de 8 ani, a avut un conflict, într-un parc din Ploieşti. Copilul a mers acasă şi a relatat că a fost lovit, iar tatăl s-a dus şi a lovit-o, la rândul lui, pe fată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în parcul Coral din municipiul Ploieşti, fiind reclamat la Poliţie de o femeie care a observat cum un bărbat bate o adolescentă. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări stabilindu-se faptul că o minoră de 16 ani ar fi fost lovită în zona feţei şi în zona abdomenului, de tatăl unui alt minor, de 8 ani, cu care, anterior, tânăra ar fi avut un conflict, spontan. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează, miercuri, reprezentanţii Poliţiei judeţene Prahova. 
 
Agresorul, care are 42 de ani şi este din municipiul Ploieşti, a fost identificat şi depistat la scurt timp după sesizare, fiind dus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii. 
 
El a spus că a mers în parc şi a lovit-o pe adolescentă după ce fiul lui a povestit că fata l-a bătut, tot în parc.
 
În baza probatoriului administrat, bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, el va fi prezentat Parchetului cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, fiind acuzat de lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.