Peste un kilometru de plase monofilament şi aproape 200 de kilograme de peşte au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în Delta Dunării, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unei acţiuni n Delta Dunării. Peştele a fost predat unei societăţi de profil, iar plasele, confiscate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, luni, că, la sfâşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu lucrători din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea braconajului piscicol.
”Astfel, pe lacul Sinoe, aceştia au identificat mai multe plase de pescuit mono-filament, cu o lungime totală de 1080 metri, în acestea fiind capturate 177 kilograme de peşte diferite specii.
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Cantitatea de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării şi introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă”, au precizat poliţiştii de frontieră.
Ei fac cercetări pentru identificarea autorilor, pentru săvârşirea unor infracţiuni de braconaj piscicol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.