nspectorii vamali de la Aeroportul ”Henri Coandă” au confiscat peste 115.000 ţigarete fără marcaj, nedeclarate, aflate în bagajele mai multor pasageri care călătoreau către Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători au reţinut, în vederea confiscării, peste 115.000 ţigarete. Ţigaretele fără marcaj corespunzător, nedeclarate şi sustrase de la vămuire, se aflau în bagajele mai multor pasageri care călătoreau pe ruta Otopeni – Londra.”, anunţă vineri autorităţile.
Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracţiuni, inspectorii vamali au predat cazurile poliţiştilor de frontieră pentru continuarea cercetărilor.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Valoare ţigaretelor reţinute este de aproximativ 167.000 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.