Poliţiştii din Bucureşti fac, miercuri, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Constanţa, într-un dosar de înşelăciune în care administratorul şi directorul general ai unei firme sunt suspectaţi că au indus în eroare producători de cereale pentru a le livra marfă în valoare de 1,2 milioane de lei, pe care apoi nu au mai plătit-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1 pun în executare, miercuri, patru mandate de percheziţie domiciliară şi şase mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Constanţa, într-un dosar penal privind fapte de înşelăciune.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”În fapt, în cursul anului 2023, o femeie, în calitate de administrator al unei firme, şi un bărbat, director în cadrul aceleiaşi societăţi, ar fi indus în eroare reprezentanţii a trei societăţi comerciale, prin prezentarea ca adevărată a intenţiei de a achita bunurile livrate, respectiv cantităţi însemnate de cereale, în valoare de 1.200.000 de lei”, arată poliţiştii.
 
Persoanele vizate vor fi duse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune.
 
Potrivit unor surse judiciare, femeia, Laura Ionela Fieraru, administrator al SC Maravela Business Group SRL, şi directorul general Alexandru Rajnoveanu, au indus în eroare reprezentanţii unor ferme, producători de cereale, determinându-i să livreze cantităţi semnificative de grâu, orz, ovăz, în valoare de 1,2 milioane de lei, fără a mai achita apoi cerealele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.