Patru bărbaţi, cu vârste între 21 şi 31 de ani, au fost răniţi, vineri, după ce un autoturism a fost lovit de o autoutilitară al cărei şofer nu a acordat prioritate, pe DN 1, în judeţul Sibiu. Victimele au fost transportate la UPU Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localităţii Şelimbăr.

”În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, a pătruns în drumul naţional fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Veştem spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din judeţul Gorj”, a transmis IPJ Sibiu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Echipajele SAJ şi ISU au asistat medical patru persoane, şoferul şi cei trei pasageri din autoturism.

Astfel, un bărbat 31 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism la genunchi, un bărbat de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-facial şi un bărbat de 25 de ani un traumatism genunchi. Cei trei au fost transportaţi de echipajele SAJ la UPU Sibiu, în stare stabilă.

O alta victimă a fost transportată la UPU Sibiu de echipajul ISU, fiind vorba de un bărbat  în vârstă de 26 de ani care a suferit un traumatism cranian şi un traumatism la picior.

În zonă se circulă îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.