Un bărbat de 29 de ani din judeţul Olt a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a ameninţat o tânără cu un cuţit, în scara unui bloc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat, vineri, că un bărbat de 29 de ani a fost reţiut pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”În fapt, la data de 17 iulie a.c. în jurul ore 13:40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că, în scara unui imobil de pe strada Cireaşov, din municipiul Slatina, o tânără ar fi fost ameninţată cu un cuţit.  
La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care a identificat o tânără, în vârstă de 20 de ani, din comuna Curtişoara, judeţul Olt.
Din verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în scara unui imobil de pe strada Cireaşov, o tânară ar fi fost abordată de către o persoană necunoscută, de sex masculin, care ar fi ameninţat-o cu un obiect taietor-înţepător şi ar fi ţinut-o împotiva voinţei sale, cerându-i să îl însoţească în afara imobilului”, au anunţat poliţiştii.
 
Ei au adăugat că tânăra a reuşit apoi să se elibereze, iar agresorul a fugit. 
 
Poliţiştii au deschis dosar pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal.
 
Ei au reuşit identificarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, acesta fiind din comuna Obârşia, judeţul Olt şi având 29 de ani. 
 
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar apoi a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.