O femeie de 56 de ani a murit, joi, la Târgu Jiu, după ce a fost acroşată cu portiera autoturismului din care tocmai cobora de către o altă femeie, aflată la volan, în timp ce aceasta făcea manevre de mers înapoi. Ulterior, femeia care conducea a trecut cu maşina peste victimă, în mod involuntar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, joi, în municipiul Târgu Jiu.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mişcare prin manevra de mers înapoi, a acroşat cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parţial din acel autoturism, a proiectat-o pe partea carosabilă şi a trecut peste ea, continuându-şi deplasarea în mod involuntar în marşarier. În urma impactului a rezultat decesul femeii de 56 de ani, urmând ca trupul neînsufleţit al acesteia să fie dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Gorj.
 
Femeia care conducea are permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.