Trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, sunt cercetaţi de poliţiştii din Neamţ, după ce au furat maşini din curtea unui service auto, le-au condus şi apoi le-au distrus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat, miercuri, că poliţiştii din Târgu Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu- Neamţ, despre faptul că, luni seară, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui service auto din Târgu- Neamţ, de unde au sustras un număr de trei autoturisme şi le-au distrus.

”În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că în seara zilei de 17 iunie, trei minori din Târgu Neamţ, în vârstă de 14, 13 şi respectiv 10 ani, ar fi pătruns în curtea unui service auto, de unde ar fi sustras trei autoturisme pe care le-ar fi condus în curtea societăţii cât şi în afara acesteia, totodată distrugându-le pe acestea şi alte două autoturisme care erau parcate în curte”, au afirmat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 30.000 lei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi distrugere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.