Pompierii intervin sâmbătă, la Iernut, pentur salvarea unui bărbat care a căzut de pe o schelă de 30 de metri înălţime şi a rămas blocat la jumătatea acesteia. Poliţia judeţeană Mureş anunţă că în urma accidentului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. Primele date din anchetă arată că muncitorul în vârstă de 28 de ani, în timp ce executa lucrări de întreţinere, la o unitate industrială din localitate, a căzut de pe o schelă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE- Poliţia judeţeană Mureş anunţă că în urma accidentului de pe platforma de la Iernut a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Primele date din anchetă arată că muncitorul în vârstă de 28 de ani, în timp ce executa lucrări de întreţinere, la o unitate industrială din localitate, a căzut de pe o schelă.
 
În urma incidentului a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureş.
 
UPDATE - ”Persoana, care era blocată pe schelă la aproximativ 15 metri de la sol, a fost extrasă în siguranţă de colegii noştri. A fost preluată de echipajul medical pentru investigatii şi transportul cu elicopterul SMURD la UPU Târgu Mureş”, informează ISU Mureş.
 
UPDATE - Primele date arată că este vorba despre un posibil accident de muncă. Băbatul căzut de pe schelă lucra la termocentrala de la Iernut, au declarat pentru News.ro surse locale.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Persoană căzută de pe o schelă de 30 metri şi blocată pe aceasta, în localitatea Iernut. La fata locului, au ajuns pompierii militari din cadrul Detaşamentelor Târgu Mureş şi Târnăveni cu două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o ambulanţă SMURD, precum şi elicopterul SMURD”, anunţă ISU Mureş.
 
Persoana căzută este un barbat în vârstă de 28 de ani. El este inconştient, fiind blocat la aproximativ 15 metri înălţime.
 
Cu ajutorul accesoriilor specifice, salvatorii intervin pentru coborârea acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.