Poliţiştii din Sibiu şi Braşov au demarat, duminică, o operaţiune de tip ”năvodul”, după ce au fost sesizaţi că o maşină a fost furată de lângă Făgăraş. Maşina, condusă de un tânăr de 19 ani, cetăţean străin fără permis, a fost urmărită într-o loalitate din jueţul Sibiu unde a fost prinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 20 octombrie 2024, în jurul orei 10:30, Poliţia Municipiului Făgăraş a fost sesizată de către deţinătorul unui autovehicul, care semnala faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul pe care îl parcase pe un teren situat în zona periferică a municipiului Făgăraş. S-a stabilit faptul că, după ce ar fi fost sustras, autoturismul a fost condus pe DN 1, pe direcţia judeţului Sibiu, astfel că s-a procedat la informarea colegilor din judeţul vecin cu privire la eveniment, în cauză fiind declanşată acţiunea «Năvodul»”, au transmis, duminică, oficialii IPJ Braşov.

Potrivit acestora, în jurul orei 11:10, după ce au fost comunicate tuturor echipajelor din teren datele autovehiculului aflat în atenţie, acesta a fost observat pe DN1, pe sectorul de drum Veştem - Şelimbăr.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Întrucât conducătorul auto nu s-a supus semnalelor de oprire, poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului în trafic, fiind ulterior reţinut pe o stradă din localitatea Şelimbăr. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, cetăţean străin, a fost verificat în bazele de date şi a rezultat faptul că nu este posesor de permis de conducere”, a mai transmis sursa citată.

Aceasta a precizat că şoferul a fost testat cu aparatele din dotare, fiind pozitiv la o substanţă psihoactivă, fapt pentru care a fost însoţit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în sânge a vreunei substanţe psihoactive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, întocmit de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, precum şi a infracţiunilor săvârşite la regimul rutier, cercetări ce se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, la finalizarea cărora vor fi propuse măsurile legale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.