Poliţiştii au intervenit, miercuri seară, la un scandal între mai multe persoane, iar un tânăr de 22 de ani i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă. Pentru că exista riscul agravării conflictului, la faţa locului au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş se desfăşoară cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.
În fapt, seara trecută, la ora 23:56, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Mireşului din oraş are loc un scandal. Primele verificări au relevat faptul că un bărbat ar fi avut un conflict verbal cu fiul apelantei.  Agresorul, un tânăr, de 22 de ani, ar fi refuzat legitimarea, ar fi adresat injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor şi i-ar fi ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă”, au transmis joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Ei au adăugat că a fost nevoie de intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş deoarece la faţa locului s-au adunat mai multe persoane.
În cele din urmă conflictul a fost dezamorsat şi nicio persoană nu a fost rănită. 
Tânărul de 22 de ani se află în custodia poliţiei. 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.