Tânărul jandarm în vârstă de 24 de ani care a fost găsit împuşcat în zona capului, în locuinţa sa din Timişoara, a murit. Medicii au declarat decesul, luni, la ora 11.37.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Cu regret profund, vă anunţăm ca la ora 11:37 medicii au declarat decesului colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanţe şi suntem alături de familia îndurerată!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Timiş.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Bărbatul ar fi trebuit să meargă luni la serviciu, însă nu s-a prezentat la locul de muncă, astfel că mai mulţi colegi s-au dus la locuinţa acestuia aflată chiar lângă IJJ Timiş şi l-au gasit împuşcat în zona capului.
 
Au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar bărbatul grav rănit de armă a fost dus de urgenţă la spital. 
 
Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara. Anchetatorii încearcă să afle dacă a fost vorba de un accident sau sinucidere. 
 
Reprezentanţii IJJ Timiş au transmis că la ultima evaluare psihologică, jandarmul de 24 de ani a fost declarat apt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.