Trei tineri au fost sancţionaţi, după ce au făcut întreceri neautorizate cu motocicletele, în apropierea unui liceu din Bârlad. Au primit amenzi şi şi s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

”Trei tineri, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad şi comuna Pogana, au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri din municipiul Bârlad pentru comportamentul agresiv manifestat în conducerea unor vehicule pe drumurile publice, după ce au făcut întreceri neautorizate cu motocicletele, în apropierea unui liceu din Bârlad”, a transmis, vineri, IPJ Vaslui.

Sursa citată a precizat că situaţia a fost sesizată poliţiştilor rutieri din Bârlad şi a avut loc în data de 26 septembrie 2024, când echipajele de poliţie au fost alertate cu privire la zgomotul şi agitaţia din zonă.

”La faţa locului, poliţiştii au constatat că 3 tineri s-au întrecut cu motocicletele, punând astfel în pericol siguranţa lor, a altor participanţi la trafic şi a pietonilor. Aceştia au fost rapid identificaţi şi depistaţi, fiind sancţionaţi conform legislaţiei în vigoare, cu sancţiuni în cuantum total de 1.980 de lei. Totodată, minorilor le-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pe o perioadă de 30 de zile”, a mai transmis sursa ciattă.

Poliţia reaminteşte că astfel de comportamente sunt interzise şi pot avea consecinţe grave, atât din punct de vedere al siguranţei publice, cât şi legal şi că, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, continuă să monitorizeze activităţile din zona liceelor, având ca scop prevenirea incidentelor şi asigurarea unui mediu şcolar sigur pentru toţi elevii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.